Ο υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου Δημήτρης Ευσταθίου , μαζί με την ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του, πραγματοποίησας επίσκεψη στους οικισμούς Λουτρακίου Γλώσσας και Ν.Κλήματος Σκοπέλου.

Συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους , αφουγκράστηκε τα προβλήματά τους, τις ανησυχίες τους και τα Παράπονά τους.

Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την απαξίωση του λιμένος Λουτρακίου Γλώσσας και την απομόνωση δρομολογίων απο την τοπική συγκοινωνία με τη Σκόπελο. Καθώς επίσης ανέφεραν την αναγκαιότητα της επισκευής της πλωτής εξέδρας για την εξυπηρέτηση του θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και τη μη υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων.

Την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου στο δίκτυο ύδρευσης Ν. Κλήματος ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς και την θωράκιση αντιπλημμυρικών έργων. Την υλοποίηση μαρίνας Ν.Κλήματος. Επίσης και την κατασκευή υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων αφού οι υποδομές (χώροι) υπάρχουν.Έλεγχος της εγκατάστασης του βιολογικού καθαρισμού λόγω αφόρητης δυσοσμίας.

 

 

Από skopelostv