Η Φαίη Σκορδα δεν έκρυψε την συμπάθειά της σε ένα πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια έχει συζητηθεί έντονα για τις τοποθετήσεις του και αποκάλυψε ότι είναι πλατωνικά ερωτευμένη μαζί του.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη του «Έτερος εγώ» Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος κάθε φορά τοποθετείται με νηφαλιότητα, ακρίβεια και άποψη σε καθετί για το οποίο τον ρωτούν, κάτι που είναι άκρως γοητευτικό. Για τον ίδιο λόγο τον έχει ξεχωρίσει και η Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή τον τρόπο που απάντησε ο σκηνοθέτης όταν τον ρώτησαν για τον σάλο που προκλήθηκε από τον στίχο του Πάνου Βλάχου για Άδωνι και Πορτοσάλτε, η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Θα μπορούσα αυτόν τον άνθρωπο να τον βλέπω, θα μπορούσα να τον ακούω για ώρες. Νομίζω ότι πλατωνικά, είναι ο άνθρωπος που είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Από τον τρόπο που μιλάει, που σκέφτεται, που φέρεται. Ο τρόπος που μιλάει τουλάχιστον εμένα με κάνει να σκέφτομαι κάτι παραπάνω ή να αιτιολογώ συναισθηματικές σκέψεις δικές μου που δεν κατάφερα ποτέ να τις αιτιολογήσω με τη λογική, με τη σκέψη, με τα λόγια».

Δείτε το βίντεο:



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *