Το βιομηχανικό στυλ στο σπίτι είναι μια από τις τάσεις διακόσμησης που ήρθαν για να μείνουν!

Το βιομηχανικό στυλ, άρχισε να μπαίνει στα σπίτια, με την άφιξη των πρώτων μεταλλικών ψυγείων και καταναλωτικών συσκευών. Σήμερα το βιομηχανικό στυλ επανέρχεται συνεχώς στη μόδα, συνοδευόμενο από ξαφνικές αλλαγές, διασταυρώνοντας τις αλλαγές της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, της λεγόμενης Βιομηχανίας 4.0. Ο οικολογικός και χαμηλής κατανάλωσης φωτισμός με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του σύγχρονου βιομηχανικού στυλ.

Πώς να εντάξεις το βιομηχανικό στυλ στο σπίτι σου

Το σπίτι σε βιομηχανικό στυλ θυμίζει τα τυπικά στοιχεία ενός παλιού εγκαταλελειμμένου εργοστασίου. Ως εκ τούτου, ακόμη και σε έναν σύγχρονο συνδυασμό, δεν μπορούν να λείπουν στοιχεία και αντικείμενα που χαρακτηρίζουν το στυλ, όπως:

Σιδηρούχα υλικά, σκουριασμένα ή βαμμένα, μεταλλικά, ξύλινα ή χάλκινα αντικείμενα και έπιπλα, όπως ηλεκτρικά καλώδια σε εργοστάσια και αποθήκες.

Vintage αντικείμενα και συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης τεχνολογίας

Εκτεθειμένοι σωλήνες και τούβλα.

Τοίχοι με ελαφριές προσόψεις, προκειμένου να επεκταθεί η αντίληψη του χώρου (χαρακτηριστικό των loft και των σπιτιών με ανοιχτό χώρο).

Αντικείμενα και έπιπλα σε σκούρα, μεταλλικά χρώματα σε αντίθεση με ψυχρότερες αποχρώσεις, όπως το μπλε, το πράσινο, το μπλε indigo και το μωβ. Ξύλινα έπιπλα με ανομοιόμορφα σιδερένια φινιρίσματα μπορούν να ρίξουν τους τόνους δίνοντας πιο απαλή και φυσική ατμόσφαιρα.

Ποια φώτα να επιλέξεις για ένα σπίτι σε βιομηχανικό στυλ

Η αγορά προσφέρει πολυάριθμες λύσεις με παλιά φωτιστικά οροφής, λαμπτήρες με εκτεθειμένα καλώδια, ρετρό αμπαζούρ, απλίκες και φωτιστικά σημεία με πράσινα, γαλάζια και μπλε διαθλαστικά, πάνελ με οπίσθιο φωτισμό. Η αγορά του εσωτερικού φωτισμού προσφέρει πολυάριθμες λύσεις που κυμαίνονται από τα πιο εξατομικευμένα και πρωτοποριακά εξειδικευμένα προϊόντα μέχρι τα πιο κλασικά και μαζικής παραγωγής. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Βιομηχανικοί πολυέλαιοι

Ένας βιομηχανικός πολυέλαιος, με εκτεθειμένα καλώδια, ξύλο και λαμπτήρες, διατίθεται σε πολλές εκδόσεις. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για κλασικό στυλ, και ταιριάζει μοναδικά για τον φωτισμό διαδρόμων και τραπεζιών.

Βιομηχανικά μεταλλικά φωτιστικά σε μαύρη απόχρωση

Πρόκειται για ρυθμιζόμενα μεταλλικά φωτιστικά σημεία με μαύρο φινίρισμα και κυλινδρικό σχήμα. Αυτή η λύση είναι εξαιρετική για τον φωτισμό του γραφείου ή του μπάνιου στο σπίτι σου.

Βιομηχανικό φωτιστικό με σχοινί

Αυτά τα μοντέλα φωτιστικών διαθέτουν σχοινιά, τα οποία θυμίζουν ατμόσφαιρες εργοστασίων και ναυπηγείων. Στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις και δεκάδες φωτιστικά με σχοινιά κάνναβης και άλλα φυσικά-βιώσιμα υλικά.

Βιομηχανικά φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζιες λάμπες

Στην αγορά θα βρεις δεκάδες μοντέλα φωτιστικών δαπέδου σε industrial αισθητική, ενώ αντίστοιχες επιτραπέζιες επιλογές, μπορούν να κάνουν τη διαφορά για το κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρά σου ή το γραφείο.

Vintage και φουτουριστικοί βιομηχανικοί προβολείς και λαμπτήρες

Υπάρχουν πολλά ρετρό μοντέλα φωτιστικών σε φουτουριστικές γραμμές σε διαφορετικά χρώματα και περίεργα σχήματα. Έτσι, οι βιομηχανικοί προβολείς τηλεοπτικών και κινηματογραφικών στούντιο είναι μια τοπ τάση.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *