H Zendaya, το βράδυ της Πέμπτης στο Λονδίνο έκανε μια από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στην πρεμιέρα της ταινίας «Dune: Part Two», όπου και πρωταγωνιστεί!

Συγκεκριμένα η Zendaya έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα από τα εμβληματικά ρούχα της συλλογής του οίκου Mugler από το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 1995-96.

Πρόκειται για μια ολόσωμη μεταλλική φόρμα, η οποία προσαρμόστηκε ειδικά πάνω της. Οι αναφορές στη saga των Star Wars και τον C3PO είναι παραπάνω από εμφανείς.

Το sexy cyborg look περιλάμβανε ασημί κομμάτια που κάλυπταν τους ώμους της σαν πανοπλία αλλα και σημεία του κορμού, όπως τα χέρια και τα πόδια, αφήνοντας σημεία καλυμμένα από πλαστικό στο στήθος, τους μηρούς, την κοιλιά και τους γλουτούς.

Το look, που επιμελήθηκε ο στιλίστας Law Roach, συμπλήρωσε με ένα πλατινένιο statement κολιέ, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικά λαμπερό, σε καφέ τόνους.

Η ταινία, που θα έκανε πρεμιέρα το περασμένο φθινόπωρο, τελικά θα κάνει τη μεγάλη έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαρτίου, με την καθυστέρηση να οφείλεται στις κινητοποιήσεις των ηθοποιών και σεναριογράφων του Hollywood.

Ο οίκος Mugler ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram το σύνολο της ηθοποιού, επεξηγώντας την ιστορική σημασία του:

 





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *