H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε με την παρουσίαση των συλλογών στην πασαρέλα για το Φθινόπωρο 2024.

«Όταν ο κόσμος είναι πάνω-κάτω, περισσότερο από ποτέ, είναι δουλειά μου να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται αυτοπεποίθηση» είπε ο Michael Kors κατά τη διάρκεια ενός preview. Ο Αμερικάνος σχεδιαστής, που είναι γνωστός για τα διάσημα front row του, αποφάσισε πως η σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2024 θα είναι αφιερωμένη στη δυναμική γυναίκα της δεκαετίας του ‘30, με έμπνευση από το νυφικό της γιαγιάς του.

Η Julia Nobis άνοιξε το σόου με ένα hourglass blazer πάνω από μια pencil φούστα με σκίσιμο, ένα προοίμιο για τη σμιλευμένη ραπτική και τον μέγιστο μινιμαλισμό της συλλογής.

Λοξά κοψίματα σε φορέματα και φούστες, δυναμικές και glamour σιλουέτες, σκισίματα, παγιέτες, ογκώδη πανωφόρια και φυσικά έντονα μανίκια πρωταγωνίστησαν στη νέα συλλογή του Michael Kors.

Οι μυτερές μαύρες γόβες, τα oxfords, οι μικρές και μεγάλες τσάντες εργασίας και τα χοντρά μαύρα γυαλιά ήταν all about business. Όλο αυτό το office-chic βέβαια, στη συνέχεια διακόπηκε από υπέροχες γούνες, δαντελένια εσώρουχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’30 και παγιέτες.

Ο Michael Kors είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην Αμερικάνικη Μόδα και μας το αποδεικνύει με κάθε του συλλογή. Καταφέρνει να δίνει πάντα ένα νέο στοιχείο στο νεοϋορκέζικο στυλ, κρατώντας τους κώδικες του, αλλά πάντα με μία εξέλιξη στα σχέδια που μας παρουσιάζει.

Ο σχεδιαστής έχει φανατικές θαυμάστριες με πρώτη την Blake Lively που φόρεσε ένα cow print σύνολο του και έγινε viral.

Πολλές ακόμη διάσημες έδωσαν το παρών στο front row με total look του Μichael Kors με την Katie Holmes να εντυπωσιάζει επίσης με το lace outfit της.

 





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *