Η Ερασμία Μάνου επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησής της στα social media τον χωρισμό της από τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη.

Πιο αναλυτικά, την είδηση έκανε γνωστή πρώτος ο Βασίλης Δημάκης μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο, αλλά και για μια καρδιά που έκλαψε.

Το ζευγάρι, μερικούς μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, με την Ερασμία Μάνου, στην ανάρτησή της να επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους αναφέροντας ωστόσο ότι δε θέλει να πει τίποτα παραπάνω σχετικά με το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα, η Ερασμία Μάνου έγραψε: «41 γράφει το κοντέρ. Προορισμός και πυξίδα μου είναι το φως, η αλήθεια, η χαρά, η καθαρή αγάπη, η μπέσα και η αξιοπρέπεια. Με αυτά τα έξι , όσο μεγαλώνω, δεν επιτρέπω να παίζει κανείς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας για τις υπέροχες ευχές που νομίζω είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστώ στη μαμά μου και στα φιλαράκια μου, που μετατρέπουν πάντα το δηλητήριο σε δροσερό νερό αγάπης. Τέλος, αναφορικά με τον χωρισμό μας με τον Βασίλη που γνωστοποιήθηκε χθες από τον ίδιο , θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Βλέπετε, πάντα μου ήταν εύκολο να μοιράζομαι την χαρά μου αλλά τον πόνο μου, μου αρέσει να τον περνάω μόνη μου, στη σιωπή. Σας αγαπώ πολύ όλους!!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *