Επιστρέφει στην ενεργό πολιτική ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στα γραφεία της Κ.Ο. στη Βουλή.

Αμέσως μετά, ο Αλέξης Χαρίτσης δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Γαβριήλ, καλωσόρισες!».

Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και υποψήφιος ευρωβουλευτής

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα αναλάβει την ευθύνη του Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, ενώ θα είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς στις 24 Ιανουαρίου, στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μετά την παραίτησή του από βουλευτής το 2015, διετέλεσε διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, αλλά και διευθυντής του Ινστιτούτου Eteron.

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του τότε, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είχε αναφέρει ότι αδυνατεί να συμβάλει «στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής» και ως εκ τούτου «η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν μονόδρομο για τον ίδιο», ευχαριστώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντάς του μία κρίσιμη κυβερνητική θέση.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *