Η Γάζα έχει μετατραπεί σε «ζώνη θανάτου», λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αφού οι συνθήκες στη Λωρίδα είναι απάνθρωπες.

Η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος προειδοποιεί για την τραγική κατάσταση στο πολιορκημένο για 30 ημέρες νοσοκομείο Αλ-Άμαλ στη Χαν Γιουνίς.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δηλώνουν «εξοργισμένοι» για την ισραηλινή επίθεση σε καταφύγιο τους στην αλ-Μαουάσι όπου σκοτώθηκαν μέλη οικογενειών του προσωπικού τους.

Ένοπλη επίθεση φαίνεται να έγινε στον ισραηλινό οικισμό Μα’αλέχ Αντουμίμ στη Δυτική Όχθη.

Συνεχίζονται οι ακροάσεις στο Διεθνές Δικαστήριο για την υπόθεση της ισραηλινής κατοχής στα παλαιστινιακά εδάφη.

Δείτε live

Δείτε live τις εξελίξεις στο in

08:18 Ένοπλη επίθεση έγινε σε ισραηλινό οικισμό στη Δυτική Όχθη – Έξι τραυματίες, νεκροί οι δράστες

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, τρεις από αυτούς σοβαρά, από πυροβολισμούς στο σημείο ελέγχου στην είσοδο του ισραηλινού οικισμού Μα’αλέχ Αντουμίμ.

Η αστυνομία και οι δυνάμεις του Magen David Adom κλήθηκαν στο σημείο. Σύμφωνα με τη Haaretz, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι «δύο τρομοκράτες άνοιξαν προφανώς πυρ εναντίον περαστικών και έκτοτε σκοτώθηκαν».

Μια πρώτη εικόνα από το σημείο της επίθεσης.

08:12 Συνεχίζεται για 139 ημέρες η αιματοχυσία

Καλημέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε και σήμερα τις εξελίξεις σε Γάζα, Ισραήλ, Δυτική Όχθη και την ευρύτερη Μέση Ανατολή, με την αιματοχυσία να συνεχίζεται για 139 ημέρες χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη πώς θα μπει τέλος στο δράμα.

Διαβάστε για ό,τι προηγήθηκε εδώ



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *