Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekenders» και μεταξύ άλλων μίλησε για τους ρόλους που υποδύθηκε την τελευταία σεζόν, για το σύζυγό της Πέτρο Κόκκαλη, αλλά και την ήττα του στις φετινές Ευρωεκλογές.

Αρχικά, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε: «Δεν νιώθω αμήχανα στις συνεντεύξεις και μάλιστα οι φίλοι μου λένε ότι είμαι πολύ καλή σε αυτό. Είμαι άνετα με αυτό. Επιλέγω να πηγαίνω εκεί που ξέρω ότι δεν θα περάσω άσχημα. Δεν με φέρνουν σε δύσκολη θέση οι ερωτήσεις. Υπάρχουν όμως ερωτήσεις που είναι ανέμπνευστες και βαρετές».

Στη συνέχεια, η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε: «Είμαι ρεαλίστρια και όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που αισθάνεσαι ότι είναι αυτό που θέλεις, τον θαυμάζεις, τον αγαπάς, το «για πάντα» είναι εύκολο. Εγώ το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου με το που τον γνώρισα. Είχα αυτή την πεποίθηση. Πολύ σύντομα κατάλαβα ότι ο Πέτρος ήταν αυτός που ήθελα στη ζωή μου. Έτσι υπάρχει διάρκεια στις σχέσεις, όταν και οι δύο δίνουν πράγματα ο ένας τον άλλον. Στην προεκλογική περίοδο δεν ήθελα να σταθώ δίπλα στον σύζυγό μου αλλά στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Με απογοήτευσε που ήρθαν έτσι τα αποτελέσματα, οι περισσότεροι άνθρωποι που βγήκαν στις Ευρωεκλογές είναι ανησυχητικό».



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *