Η συμμετοχή του κόσμου θα παίξει καθοριστική σημασία στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε από τη Λάρισα ο υποψήφιος διεκδικητής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Γερουλάνος.

Ο υποψήφιος μίλησε στο Χατζηγάνειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας, επισημαίνοντας ότι από την εκλογική διαδικασία κερδισμένο βγαίνει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει αποκτήσει μια δυναμική στην προσπάθεια του να πείσει τον κόσμο ότι  έχει τη δυνατότητα να ηγηθεί.

Λάρισα: Π. Γερουλάνος – “Ήρθε η ώρα να φύγει ο Κ. Μητσοτάκης”Λάρισα: Π. Γερουλάνος – “Ήρθε η ώρα να φύγει ο Κ. Μητσοτάκης”
Λάρισα: Π. Γερουλάνος – “Ήρθε η ώρα να φύγει ο Κ. Μητσοτάκης”Λάρισα: Π. Γερουλάνος – “Ήρθε η ώρα να φύγει ο Κ. Μητσοτάκης”

Τον κ. Γερουλάνο προλόγισαν ο γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κ. Μαλάκος και ο δήμαρχος Αγιάς κ. Γκουντάρας.

Στην ομιλία του επίσης ο υποψήφιος τόνισε ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει η συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία προκειμένου να δοθεί ένα μήνυμα στα στελέχη του κόμματος για την ευθύνη που έχουν μπροστά τους αλλά και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον οποίο όπως ο κ. Γερουλάνος ανέφερε, ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας θεωρεί πως «ήρθε η ώρα να φύγει».





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *