Στις επτά νίκες σταμάτησε το τρομερό σερί της Μπαρτσελόνα στη La Liga! Για την 8η αγωνιστική η Οσασούνα επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-2 των «μπλαουγκράνα» στην Παμπλόνα και τους υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα για φέτος.

Στις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων προστέθηκε και το ροτέισον του Χάνσι Φλικ που άφησε στον πάγκο Γιαμάλ και Ραφίνια, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο. Παραμένει πάντως στην κορυφή η Μπαρτσελόνα με +4 και +6 από Ρεάλ και Ατλέτικο αντίστοιχα που παίζουν αύριο στο «Μετροπολιτάνο».

Η Οσασούνα έπαιζε μόνη της στο πρώτο μέρος και αφού έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 15′ με τον Αρέσο, άνοιξε το σκορ στο 18′ με δυνατή κεφαλιά του Μπούντιμιρ από σέντρα του Θαραγόσα. Από μπαλιά του Ιμπάνιεθ ο δημιουργός του πρώτου γκολ έγινε σκόρερ για το δεύτερο στο 28′ αφού πέρασε και τον Πένια. Μάλιστα ο Ιμπανιεθ στο 45′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή για τρίτο γκολ.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 53′ όταν ο Ερέρα έβγαλε εντυπωσιακά από κοντά το πλασέ του Λεβαντόφσκι, αλλά ένα λεπτό μετά έκανε μεγάλη γκάφα. Ο Βίκτορ πλάσαρε από μακριά βλέποντας τον Ερέρα εκτός θέσης και παρότι το σουτ ήταν αδύναμο, ο τερματοφύλακας της Οσασούνα έχασε την μπάλα από τα χέρια του και έγινε το 2-1.

Ο Φλικ έβαλε στη συνέχεια Γιαμάλ και Ραφίνια, αλλά δεν έγινε πιο επιθετική η Μπαρτσελόνα. Ο Μπούντιμιρ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 63′ και τρία λεπτά μετά ο Ερέρα σταμάτησε σε τετ α τετ τον Φεράν που δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Και στο 71′ ο Μπούντιμιρ κέρδισε πέναλτι από τον Ντομίνγκεζ, με τον ίδιο να εκτελεί και να γράφει το 3-1. Στο 79′ η Οσασούνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ με τον Μπρετόνες ενώ στο 83′ ο Πένια σταμάτησε τον Γκαρθία από κοντά.

Το 4-1 ήρθε τελικά στο 85′ με απίθανο σουτ εκτός περιοχής από τον Μπρετόνες που έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Μπαρτσελόνα ήταν να μειώσει σε 4-2 στο 89′ με φανταστικό πλασέ του Γιαμάλ εκτός περιοχής. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόρες με κεφαλιά από κοντά σημάδεψε το δοκάρι και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ραφίνια έφυγε λίγο άουτ, με το σκορ να μην αλλάζει.

Οι συνθέσεις:

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Κρουθ (83′ Νάτσο Βιδάλ), Ορόθ, Ιμπάνιεθ, Τορό, Κάτενα, Μπογιόμο, Αρέσο (83′ Εράνδο), Γκαρσία (58’ Πένια), Θαραγόθα (76’ Μπρετόνες), Μπούντιμιρ (76’ Ραούλ Γκαρσία).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Κουμπαρσί, Κουντέ, Έρικ Γκαρσία, Μαρτίν (69’ Μπαλντέ), Ντομίνγκεθ (84′ Φορτ), Τόρε (57’ Ραφίνια), Πάου Βίκτορ (57’ Γιαμάλ), Πέδρι, Φεράν Τόρες, Λεβαντόφσκι (69’ Κασαδό)





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *