Ένα μεγάλο «διπλό» πανηγυρίζει ο Άρης! Μία ακόμη σπουδαία επικράτηση για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απόψε πέρασε από την Τούμπα νικώντας με 1-0 τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League!

Το μοναδικό γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πέτυχε ο Μάνου Γκαρθία στο 63′.

Πλέον, ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ είναι 3ος με 13 πόντους.

Στο πρώτο μισάωρο ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά χαμηλός, χωρίς τις μεγάλες φάσεις, αλλά από το 28′ και μετά το τέμπο της αναμέτρησης αυξήθηκε. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο ΠΑΟΚ, με τον Τισουντάλι να σημαδεύει το δοκάρι του Κουέστα.

Στο 38′ ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε νέα σπουδαία στιγμή στο ματς, με το διαγώνιο τελείωμα του Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκει εστία. Μία ακόμη καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο είχε ο ΠΑΟΚ. Ο «Ντέλιας» κουβάλησε κάθετα την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε με διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ.

Περισσότερα σε λίγο…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (69′ Σβαμπ), Μπακαγιόκο (77′ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (77′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (69′ Τσάλοφ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ (45’+1′ Ρόουζ), Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο (74′ Σαβέιρο), Μανού Γκαρθία (81′ Νταρίντα), Ντιαντί (74′ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (81′ Σαμόρα).





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *