Η πρώην Υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δόμνα Μιχαηλίδου και ο σύντροφός της και ψυχίατρος Λεωνίδας Μαντωνάκης πρόκειται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του καλοκαιριού και η Δόμνα Μιχαηλίδου, φυσικά, είπε το πολυπόθητο «ναι». Οι δυο τους αν και κρατούν χαμηλό προφίλ, το μονόπετρο που κοσμεί το χέρι της «πρόδωσε» την χαρμόσυνη είδηση, την οποία είχαν μοιραστεί μόνο με τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Η ημερομηνία του γάμου δεν έχει οριστεί ακόμη, στα σχέδιά τους, ωστόσο, είναι να πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο ή και λίγο αργότερα, ανάλογα τις συνθήκες. Το ζευγάρι κρατάει μια διακριτική στάση, εστιάζοντας στην ουσία της σχέσης του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Λεωνίδας Μαντωνάκης κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα κοινό κόσμο γεμάτο αγάπη, κατανόηση και αμοιβαίο σεβασμό.

Η ίδια είχε εξομολογηθεί για τον σύντροφό της: «Είμαι καλά. Έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι όμως πολύ δοτική, πλημμυρίζω στο συναίσθημα, στο τι μπορώ να δώσω και τι μπορώ να οργανώσω για τον άλλον. Ταυτόχρονα, είμαι εξαντλητικά απαιτητική».

Μάλιστα, η Δόμνα Μιχαηλίδου επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός και σύντομα πρόκειται να φάμε κουφέτα.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *