Ο Άρης συνεχίζει την προσπάθεια για να κρατήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Λορέν Μορόν. Στη νέα συνάντηση που είχε με τον ποδοσφαιριστή ο Θόδωρος Καρυπίδης, πριν το ντέρμπι της Τούμπας, τέθηκε επί τάπητος η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι κιτρινόμαυροι προσφέρουν στον Ισπανό επιθετικό τριετές συμβόλαιο, με κλιμακωτά αυξανόμενες ετήσιες αποδοχές.

Συγκεκριμένα, για τον πρώτο χρόνο προβλέπεται αμοιβή 700 χιλιάδων ευρώ, τον δεύτερο 800 χιλιάδων ευρώ και τον τρίτο 900 χιλιάδων ευρώ.

Υπάρχουν φυσικά και μπόνους που αυξάνουν τα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, τόσο για την επίτευξη ομαδικών στόχων, όσο και ατομικών. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ καλό και στην ΠΑΕ Άρης υπάρχει η αισιοδοξία οτι θα αποσπάσουν τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο χθεσινό (29/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Με δεδομένο ότι ο Βέλεθ, μάλιστα, δύσκολα θα ξεπεράσει άμεσα τις ενοχλήσεις που νιώθει, είναι πιθανόν να δηλωθεί στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Εκτός από τον Βέλεθ που συμπλήρωσε τρεις κάρτες, ακόμα έξι παίκτες των κιτρινόμαυρων βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας. Συγκεκριμένα, από δυο κίτρινες έχουν οι Μπράμπετς, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Σαμόρα και Γκαρθία

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει τον Φαμπιάνο, που αντιμετωπίζει, επίσης, πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Ρόουζ.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *