Οι φοιτητές εναντιώνονται στην κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από σκουπίδια κι αποφασίζουν να κινητοποιηθούν προκειμένου να την αποτρέψουν.

Ο Λουκιανός βασανίζεται από την εικόνα της κοπέλας στην τηλεόραση και φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος στην παγίδα που του έστησαν.

Η Μελία προχωράει σε νέα εξωσωματική, χωρίς να ενημερώσει τον Έκτορα, με την πεποίθηση ότι έτσι τον φέρει κοντά της. Ο Γαβριήλ αναστατώνεται από την επανεμφάνιση της Ελισάβετ, αλλά κι εκείνη δείχνει να μην τον έχει ξεπεράσει. Ο Μηνάς ενημερώνει τον Χρυσόστομο (Σταύρος Χατζαντριάν) πως η Ελίνα (Κάτια Νεκταρίου), το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τηλεφώνησε για να ζητήσει πάλι δανεικά.

Πατέρας και γιος συζητούν πώς θα την πείσουν να μπει ξανά για αποτοξίνωση ενώ παράλληλα μοιράζονται το βάρος του κοινού τους ένοχου μυστικού. Ένα μυστικό στο οποίο είναι συμμέτοχος κι ο Σταύρος. Η Ευδοξία (Χριστιάνα Βατίστα) πιέζει τον Ηρακλή να είναι μαζί, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Ο Λουκιανός εντοπίζει την κοπέλα που μπορεί να τον απαλλάξει από όλες τις κατηγορίες εναντίον του.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *