Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 62χρονου από το Μουζάκι Καρδίτσας φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για να «ανοίξουν» στόματα. Στις αρχές ασφαλείας έχουν φτάσει πληροφορίες, που ακόμα όμως δεν έχουν πάρει την μορφή επίσημης καταγγελίας, ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και αλλά θύματα εκτός από το 12χρονο αγόρι το οποίο «φιλοδωρούσε» με διάφορα δώρα.

Την καταγγελία είχε κάνει η αδερφή του ανήλικου αγοριού και μάλιστα είχε προσκομίσει στις αρχές και εκτυπωμένα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η νεαρή κοπέλα είχε ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα Μουζακίου ότι ο αδελφός της είχε στείλει μια φωτογραφία στον 62χρονο που τον έδειχνε γυμνό, από την μέση και πάνω, ξαπλωμένο σε κρεβάτι. Η συγκεκριμένη εικόνα, όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του 62χρονου, βρέθηκε εκτυπωμένη και κατασχέθηκε.
Σε ανακοίνωση της η αστυνομία, μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του ΜΑΝΤΖΙΑΡΑ Αλέξανδρου του Αθανασίου, γεν. την 20-08-1962 στο Γαλάτσι Αττικής, ανέφερε ότι «στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς  24450-42101 του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου και 24410-80210 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.  Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *