Το θαύμα της γέννησης ενός βρέφους 3.500 γραμμαρίων έζησε για μία ακόμη φορά μία γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία έγινε παρένθετη μητέρα στο παιδί της κόρης της και … γέννησε το εγγόνι της!

Η κόρη ζει στην Αθήνα, η μητέρα – γιαγιά στην Κρήτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο γυναίκες -όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς»- απογοητευμένες και διστακτικές στην αρχή επισκέφτηκαν τον γυναικολόγο Αναπαραγωγής – Μαιευτήρα Αλέξανδρο Ζερβάκη προκειμένου να κάνουν το όνειρο τους πράξη. Είχαν ήδη προσπαθήσει και δεν τα είχαν καταφέρει και ο χρόνος πίεζε.

Σύμφωνα με τον κ. Ζερβάκη έπρεπε να «καταστρωθεί πλάνο» καθώς η «γιαγιά-παρένθετη» χρειαζόταν αρκετές διορθωτικές παρεμβάσεις για να είναι ικανή να κυοφορήσει . Έξτρα δυσκολίες : η προϋπάρχουσα υπέρταση της, η ηλικία και τα αυστηρά νομικά πλαίσια.

«Δύο χρόνια πήρε η προετοιμασία, επεμβάσεις ,εξετάσεις, επιτροπές για εγκρίσεις απ την Εθνική Αρχή Υπογονιμότητας , απογοητεύσεις. Τα γονιμοποιημένα ωάρια απ την κόρη και τον γαμπρό περίμεναν υπομονετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πρώτη εμβρυομεταφορά : απέτυχε !! Δύσκολα σηκωθήκαμε» 

Χαρακτηριστική είναι η φράση του γιατρού για την αποτυχία που είχε η πρώτη εμβρυομεταφορά και την απογοήτευση που δοκίμασαν όλοι: «Δύσκολα ανακάμψαμε από αυτή την αποτυχία αλλά εν τέλει η 2η εμβρυομεταφορά, 2 μήνες πριν λήξει οριστικά η άδεια, ήταν επιτυχής».

«Η κύηση ήταν υψηλού κινδύνου όμως η θέληση ήταν μεγαλύτερη και η υπομονή ιώβεια» σύμφωνα με τον ίδιο.

Η 55χρονη γυναίκα ήταν σύμφωνα με τον γυναικολόγο «θηλυκός στρατιώτης»! Όλα πήγαν περίφημα.Ένα πανέμορφο αγοράκι ήρθε στον κόσμο.

«30 χρόνια περίμενα και φοβόμουν αυτή τη στιγμή» είπε μετά τη γέννα η γυναίκα στον γιατρό της, που έκανε τα πάντα για το παιδί της πρωτίστως και δευτερευόντως για το εγγόνι της !!!

«Απλα χαμογέλασα ! Δεν χωρούσα στην ευτυχία ! Να είστε πάντα καλά …..Να το χαίρεστε» δήλωσε ο γιατρός.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *