Επίθεση στον Έρικ Τεν Χαγκ εξαπέλυσε ο Πολ Σκόουλς μέσω του «SuperSport» μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 από την Τότεναμ.

Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν προπονητή εδώ και δύο χρόνια, ενώ σχολίασε αρνητικά και τις εμφανίσεις του Ματίας Ντε Λιχτ.

Οι δηλώσεις του Πολ Σκόουλς:

«Όταν φέρνεις παίκτες, περιμένεις να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχεις ήδη. Δεν βλέπω να έρχονται παίκτες που έχουν μεγάλη διαφορά

Ο Ντε Λιχτ ήρθε για τον Μαγκουάιρ, ας πούμε, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά εκεί. Δεν είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τον Μαγκουάιρ.

Δεν ξέρεις πώς θα παίξουν. Δεν ξέρεις πώς θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια, αν θα χτυπήσουν στην αντεπίθεση ή θα καθίσουν πίσω ή αν θα προσπαθήσουν να έχουν όλη την κατοχή.

Δεν έχουμε ιδέα. Μοιάζουν με απροπόνητη ποδοσφαιρική ομάδα. Είμαστε δύο χρόνια και κάτι από την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε την Τότεναμ ο Ποστέκογλου, μάλλον ξέραμε τι έκανε η Τότεναμ και το κάνει μέχρι σήμερα.

Είμαστε δύο χρόνια και κάτι στη Γιουνάιτεντ και, όπως είπα, είναι μια ομάδα χωρίς προπονητή.

Οι παίκτες φαίνονταν νεκροί, κοιτούσαν σαν «δεν ξέρω τι να κάνω», δεν υπάρχει ενθουσιασμός για το παιχνίδι κι αυτό μπορεί να προέλθει μόνο από το γήπεδο της προπόνησης».





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *