Τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μετακινηθείτε από την οικονομική θέση στην πρώτη θέση του αεροπλάνου, αποκαλύπτει μια αεροσυνοδός.

Η Cierra Mist, η οποία δημοσιεύει βίντεο στο TikTok σχετικά με τη ζωή της ως αεροσυνοδός, μοιράστηκε τρεις τρόπους με τους οποίους οι πελάτες μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν στην πρώτη θέση.

Η πρώτη συμβουλή για την πρώτη θέση

Στην πρώτη της συμβουλή, είπε ότι η απλή χειρονομία του να είστε ευγενικοί με τον πράκτορα της πύλης ή την αεροσυνοδό σας μπορεί να σας δώσει ένα χρυσό εισιτήριο για την πρώτη θέση.

Είπε: «Μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αν μας δώσουν μερικά Starbucks ή μια σακούλα σοκολάτα, όταν δεν έχουμε καν προλάβει να σταματήσουμε για φαγητό από την εργασία μας σε συνεχόμενες πτήσεις».

Το δεύτερο μυστικό

Προχωρώντας στη δεύτερη συμβουλή της, η Cierra μοιράστηκε ένα μυστικό, το οποίο μπορεί να σας εξασφαλίζει την πρώτη θέση.

Η Cierra είπε: «Ένας άλλος συνηθισμένος τρόπος είναι ότι μετακινούμε τους ανθρώπους μέχρι το μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, αν η πτήση δεν είναι γεμάτη, για να βεβαιωθούμε ότι το αεροπλάνο είναι ισορροπημένο».

Αυτό σημαίνει ότι αν κάθεστε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου σε μια περιοχή που είναι πολύ γεμάτη, μπορεί να είστε τυχεροί και να σας ζητηθεί να μετακινηθείτε εντελώς μπροστά στην πρώτη θέση.

Η τρίτη συμβουλή

Αποκαλύπτοντας την τρίτη και τελευταία συμβουλή της μέσω Instagram, η Cierra είπε ότι μπορεί να είστε τυχεροί όσον αφορά την αναβάθμιση ανάλογα με τη δουλειά σας.

Η ίδια σχολίασε: «Αν είστε αυτό που αποκαλούμε “ικανό άτομο”, όπως γιατρός, νοσοκόμα, πυροσβέστης ή αστυνομικός – βασικά οποιοσδήποτε μπορεί να αντιδράσει για να βοηθήσει το πλήρωμα καμπίνας – τότε μπορεί να είστε σε θέση να πάρετε μια δωρεάν αναβάθμιση αν πείτε στο προσωπικό πώς μπορείτε να βοηθήσετε αν χρειαστεί κατά την επιβίβαση».

«Ακόμα και αν δεν μπορούμε να σας αναβαθμίσουμε στην πρώτη θέση, θα προσπαθούμε πάντα να σας τοποθετήσουμε σε σειρά εξόδου – όπου έχετε περισσότερο χώρο για τα πόδια – ώστε να μπορείτε να αντιδράσετε πιο γρήγορα αν χρειαστούμε τη βοήθειά σας κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης».

@cierra_mistt flight attendant FAQs (part 7) 💙✈️ #SHEINcares #rue21BeYouChallenge #fypシ ♬ original sound – Cierra Mistt

Οι αντιδράσεις των χρηστών

Αντιδρώντας στο βίντεο, οι χρήστες είχαν ανάμεικτες σκέψεις σχετικά με τις συστάσεις της, με κάποιους να θέλουν να τις ακολουθήσουν και άλλους να εμφανίζονται περισσότερο για τις συμβουλές.

Έγραψαν: «Αν αγοράζετε Starbucks στο αεροδρόμιο για όλους τους συνοδούς, μπορείτε κάλλιστα να αγοράσετε το εισιτήριο της πρώτης θέσης, είναι η ίδια τιμή».

«Ελπίζω να μη με μετακινήσουν στην πρώτη θέση για ‘λόγους βάρους και ισορροπίας’» έγραψε ένας άλλος.

«Ως πράκτορας στην πύλη δεν κάνουμε δωρεάν αναβαθμίσεις και αν το κάνουμε, είναι πρώτα το προσωπικό και μετά με βάση την κατάσταση», είπε ένας ακόμη.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *