Το γραφείο Τύπου της Γάζας συγκέντρωσε τα δημοτολόγια και τις πληροφορίες από τα ληξιαρχεία και έβγαλε το συμπέρασμα πως 902 οικογένειες Παλαιστινίων «εξαφανίστηκαν» μέχρι ενός.  Όπως αναφέρουν στην σοκαριστική ανακοίνωσή τους «Ο ισραηλινός στρατός κατοχής εξαφάνισε 902 οικογένειες από την Παλαιστίνη, διαγράφοντάς τες από τα ληξιαρχεία σκοτώνοντας όλα τα μέλη τους κατά τη διάρκεια ενός έτους γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας».

Σε ακόμα ένα αντίστοιχα σοκαριστικό στατιστικό, ο ισραηλινός στρατός διέπραξε εγκλήματα εναντίον 1.364 οικογενειών, σκοτώνοντας όλα τα μέλη τους εκτός από έναν επιζώντα σε κάθε οικογένεια και εξολόθρευσε 3.472 οικογένειες Παλαιστινίων, αφήνοντας μόνο δύο επιζώντες σε κάθε οικογένεια.

Σε μια χώρα που υπερηφανεύεται για την εύρεση στόχων μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης είναι πάρα πολλά τα περιστατικά φόνευσης αμάχων, για να θεωρηθούν «στατιστικό λάθος».

Το Γραφείο Τύπου αναφέρει πως «τα συνεχιζόμενα εγκλήματα κατά του παλαιστινιακού λαού μας αποτελούν μέρος της γενοκτονίας που διαπράττει η ισραηλινή κατοχή υπό την πλήρη χορηγία των ΗΠΑ, με τη συμμετοχή μιας ομάδας ευρωπαϊκών και δυτικών χωρών που προμηθεύουν την κατοχή με θανατηφόρα και διεθνώς απαγορευμένα όπλα, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία και άλλες χώρες».

Ζωγραφιά που καταδεκνύει την φρίκη του πολέμου, στο ίδιο πνεύμα με την έκθεση για την εξολόθρευση οικογενειών.

Ζητούν την ποινική δίωξη του Ισραήλ, των ΗΠΑ και όσων προμηθεύουν όπλα στο Ισραήλ

Εν συνεχεία στην οργισμένη ανακοίνωση, καταδικάζει «έντονα το έγκλημα της δολοφονίας ολόκληρων παλαιστινιακών οικογενειών από την ισραηλινή κατοχή, καθώς και όλες τις πράξεις δολοφονίας και γενοκτονίας που πραγματοποιεί η κατοχή εναντίον του παλαιστινιακού λαού μας. Καλούμε όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο να καταδικάσουν αυτά τα συστηματικά εγκλήματα κατά των αμάχων, ιδιαίτερα των παιδιών και των γυναικών».

Με έναν εξαιρετικά θεσμικό τρόπο το γραφείο Τύπου της Γάζας αναφέρει πως θεωρούν «την ισραηλινή κατοχή, την αμερικανική κυβέρνηση και τις χώρες που εμπλέκονται στη γενοκτονία πλήρως υπεύθυνες για αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και του διεθνούς δικαίου».  Εν συνεχεία ζητούν την ποινική δίωξη αυτών των χωρών σε «διεθνή και ποινικά δικαστήρια παγκοσμίως για να οδηγηθούν οι εγκληματίες ηγέτες τους στη δικαιοσύνη».

Στην συνέχεια απαιτούν από τη διεθνή κοινότητα και όλους τους παγκόσμιους και διεθνείς οργανισμούς «να πιέσουν την αμερικανική κυβέρνηση και την εγκληματική κατοχή να σταματήσουν τον πόλεμο της γενοκτονίας και να τερματίσουν τον συνεχή καταρράκτη των μπλόων που συνεχίζεται εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο».

Οι φωτογραφίες του Brian McCarty δείχνουν το μέγεθος της κατασατροφής για τις οικογένειες στη Γάζα.

Φωτογραφίες από την έκθεση του Brian McCarty  WAR-TOYS: Israel, West Bank, and Gaza Strip





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *