Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, στην Αγία Παρασκευή. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο ο οδηγός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ με 15 επιβάτες.

Παρότι ο οδηγός του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πελασγία – Λαμία, ακινητοποίησε το όχημα, δεν κατέστη δυνατό να αποφευχθεί η σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το αμάξωμα του ΙΧ.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του. Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μεταξύ των επιβατών του λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ μια γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρώς και μεταφέρθηκε, επίσης, στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι επιβάτες, παρά το σοκ, είναι καλά στην υγεία τους, όπως και ο οδηγός του λεωφορείου.

Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην Αγία Παρασκευή του δήμου Λαμιέων Φθιώτιδας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *