Στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε λόγο για αλλαγές στην ΠΑΕ. Και κάποιες που έγιναν, αλλά και κάποιες που θα γίνουν.

Όπως φαίνεται λοιπόν η αποχώρηση του Γιαννάκη Παπαδόπουλου ήταν μόνο η αρχή καθώς θα τον ακολουθήσει στην έξοδο και ο Παναγιώτης Κονέ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν (αν δεν αποτελεί ήδη), αλλά πιθανώς θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Όπως ο Ράντεκ Κουχάρσκι ο οποίος μόνο σίγουρος δεν είναι. Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες στην ΠΑΕ ο Ηλιόπουλος έχει σχηματίσει άποψη για πρόσωπα και καταστάσεις και όπως φαίνεται αναλαμβάνει δράση πλέον ώστε να την στελεχώσει με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μετά το ματς με τον Παναιτωλικό καθώς ακολουθεί η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Το βέβαιο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν πολλά στην ΑΕΚ η οποία θα έχει πλέον την σφραγίδα του νέου της ιδιοκτήτη.

Η ομιλία Ηλιόπουλου στα Σπάτα

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σας και την απόδοσή σας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς, ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πιστεύω σε εσάς, στην αξία σας και είμαι σίγουρος για τις ικανότητες και δυνατότητές σας», είπε αρχικά ο Μάριος Ηλιόπουλος στους παίκτες.

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια».





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *