Σε σχολική εκδρομή στην παραλία του Βόλου, μαθητής της Α’ Λυκείου δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από συμμαθητή του, μετά από διαπληκτισμό. Ο δράστης τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του σπάσει δόντια και να σκιστούν τα χείλη του, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για ράμματα. Σημειώνεται, ότι νωρίτερα άλλος συμμαθητής του του έκοψε μία τούφα μαλλιά από το κεφάλι. Έπειτα από μήνυση της μητέρα του θύτη συνελήφθησαν οι γονείς των δύο δραστών και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές Α’ Λυκείου ήταν σε εκδρομή στην παραλία της πόλης. Το θύμα πήγε στο internet cafe και τον ακολούθησε ένας συμμαθητής του που είναι κουρέας και του έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά, γιατί το θύμα αρνήθηκε να τον κουρέψει όπως είχαν συμφωνήσει. Στη συνέχεια βγαίνοντας έξω, τον περίμενα άλλος συμμαθητής του με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές διαπληκτίστηκαν και εκείνος του επιτέθηκε και τον χτύπησε στον πρόσωπο σπάζοντάς του δόντια και σκίζοντας τα χείλη του.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα Αστυνομία και ΕΚΑΒ. Η μητέρα του θύματος κατέθεσε μήνυση κατά των γονέων των δύο δραστών, ενώ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.

Η υπόθεση εξετάζεται από την αστυνομία και την εκπαιδευτική αρχή, με στόχο να διαπιστωθούν τα αίτια και να ληφθούν τα απαραίτητα παιδαγωγικά μέτρα.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *