Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Μπράγκα (3/10, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι Πειραιώτες, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Λιόν στη Γαλλία (2-0), θέλουν τη νίκη ώστε να πετύχουν το πρώτο τρίποντο στη φετινή διοργάνωση, την ώρα που οι Πορτογάλοι, προέρχονται από νίκη με ανατροπή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-1).

«Υπολογίζω όλους τους παίκτες το ίδιο. Τόσο τους παλιότερους όσο και τους νέους που έχουν έρθει τώρα στην ομάδα. Έχουν όλες τις ικανότητες που χρειάζονται. Όμως, είμαστε μεγάλο ρόστερ. 31 ποδοσφαιριστές μαζί με τους τερματοφύλακες και αυτό κάνει δυσκολότερα τα πράγματα, όσον αφορά τις ευκαιρίες που μπορούμε να δώσουμε στους νέους.

Ωστόσο, τους υπολογίζουμε κανονικά και όταν δεν είναι δυνατό να παίξουν μαζί μας, υπάρχει και η ομάδα Νέων. Θα συμμετέχουν και εκεί, ώστε να έχουν ρυθμό», δήλωσε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μεντιλίμπαρ, που δεν αποκλείεται στην αποψινή αναμέτρηση να δώσει φανέλα βασικού στον Χρήστο Μουζακίτη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, με 23 παίκτες ταξίδεψε στην Ελλάδα η Μπράγκα, με τους Μπρούμα και Όρτα να επιστρέφουν στο «Καραϊσκάκης». Αναλυτικά η αποστολή των Πορτογάλων: Ματέους, Τιάγκο Σα,Λούκας Χόρνιτσεκ, Βίκτορ Γκόμες, Ζοάο Φερέιρα, Γιόνατας, Αρέι-Εμπί, Νιακατέ, Άντριαν Μαρίν, Γιούρι Ριμπειρό, Βίκτορ Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα, Γκόρμπι, Γκαρμπί, Ζοάο Μάρκες, Ζοάο Βασκονσέλος, Μπρούμα, Γκουϊτάνε, Ρικάρντο Όρτα, Ρότζερ, Ελ Ουαζάνι, Γκάμπρι Μαρτίνεθ και Ρομπέρτο ​​Φερνάντεζ.

Ο πρώην προπονητής των «ερυθρολέυκων» και νυν της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως «όπως και εμείς, όπως ισχύει δηλαδή σε ότι αφορά και εμάς, έτσι και ο Ολυμπιακός ξέρει τα δεδομένα. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να πάρουμε αποτέλεσμα.

Εάν έλεγα ποτέ πώς το μυαλό μας θα ήταν στην Πόρτο θα ήταν παράλογο. Ποτέ πριν από έναν αγώνα δεν θέλουμε την ισοπαλία ή την ήττα. Πριν από έναν αγώνα ποτέ δεν λέμε για ισοπαλία ή ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη», θέλοντας να επισημάνει την σημασία ενός καλού αποτελέσματος στο Φαληρικό γήπεδο.

Η πρεμιέρα της Μπράγκα





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *