Η Άννα Μενενάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της Σωτήρη Τσαφούλια και τη γνωριμία τους.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Ο Σωτήρης είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει. Δεν είναι κάτι γενικό, αλλά ειδικό».

Στη συνέχεια, η Άννα Μενενάκου πρόσθεσε: «Ήθελα πάρα πολύ το άλλο μου μισό. Προφανώς κι ήθελα να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, πχ να μας αρέσει να βλέπουμε σειρές μαζί και να μην παίρνουμε σβάρνα τα μαγαζιά για τη διασκέδασή μας».

Ακόμη, η ηθοποιός ανέφερε: «Εγώ είμαι άνθρωπος του ανήκειν κι έτσι ξεκίνησα και αυτό το επάγγελμα. Θέλω να ανήκω και θέλω την ομάδα μου».

Επίσης, η Άννα Μενενάκου τόνισε για τους στόχους που βάζει: «Οτιδήποτε βάλεις στόχο, με την πολύ καλή έννοια, και το θέλεις πολύ και εργαστείς για αυτό, με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει σε εσένα. Γενικά όταν βρίσκομαι σε σημεία που νιώθω ότι δεν μου πάνε τα πράγματα καλά, αναλογίζομαι. Την φτιάχνουμε την τύχη μας πιστεύω».

Τέλος, η Άννα Μενενάκου κατέληξε: «Δεν λύνονται δια μαγείας τα θέματα. Θα φτάσω στην τρέλα, θα αγχωθώ πολύ ανάλογα με την κατάσταση».

Δείτε το βίντεο:



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *