Tην περιπέτειά του προκειμένου να βρει το δίκιο του έπειτα από μια άδικη – όπως την χαρακτηρίζει – απόλυσή του από τράπεζα περιγράφει στη «Ζούγκλα» ο Γιώργος Κανελλάκης.

Τραπεζικός υπάλληλος για πολλά χρόνια, στις 18 Νοεμβρίου του 2011 με εξώδικο και δικαστικό επιμελητή του επιδόθηκε η απόλυσή του από την τράπεζα Αττικής. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος  η απόλυσή αυτή ήταν εκδικητική περιγράφοντας αναλυτικά τους λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να αντιδράσει κατέφυγε σε εργατολόγο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα. Αρχικά προσέφυγε στο Υπουργείο Εργασίας όπου η ειδική επιτροπή απεφάνθη τελικά πως η απόλυσή του δεν έπρεπε να γίνει. Παρ’ όλα αυτά  στην πρώτη εξωδικαστική συζήτηση που έγινε παρουσία δικηγόρου της τράπεζας, ο πρόεδρος απεφάνθη πως δεν έπρεπε να επιστρέψει.

Ο Γιώργος Κανελλάκης αναφέρεται στον δικαστικό του αγώνα τα τελευταία χρόνια προκειμένου να βρει το δίκιο του. Όπως λέει, πρωτόδικα ο δικαστής απέρριψε το αίτημά του καταπατώντας σοβαρούς νόμους που έχουν να κάνουν και με την εργατική νομοθεσία. Το ίδιο υποστηρίζει πως έκανε και το Εφετείο και ο Άρειος Πάγος στην τελική του απόφαση τον Σεπτέμβρη του 2024.

Ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος ζητά τα αυτονόητα. Θέλει τα ένσημά του που έχει χάσει τόσα χρόνια, τα χρειάζεται. Αλλά παράλληλα αναρωτιέται κι αν υπάρχει τελικά Δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε όλα όσα περιγράφει ο Γιώργος Κανελλάκης στη «Ζούγκλα»:

Ο Γιώργος Κανελλάκης διατηρεί κι ένα Blog, μέσα από το οποίο αναφέρεται δημόσια στο θέμα του και επικοινωνεί με τους πολίτες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *