Οργανωμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που κατέχει και αποκρύπτει ποσότητες ηρωίνης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στο Νομό Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν, χθες, Πέμπτη, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν η σύλληψη δύο Ρομά, ηλικίας 30 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του πρώτου εξ’ αυτών, εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για κλοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα της οικίας του 30χρονου άντρα, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του, κολλητικές ταινίες και ρολό μεμβράνης που χρησιμοποιούσε για την τυποποίηση και συσκευασία των ναρκωτικών. Ακολούθησε έρευνα σε κεραμοσκεπή εφαπτόμενης μονοκατοικίας, την οποία είχε παραχωρήσει στον προαναφερόμενο 26χρονο ελληνικής καταγωγής, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, κάτω από τα κεραμίδια και κατασχέθηκαν:

• 298,9 γραμμάρια ηρωίνης, χωρισμένα σε δύο δέματα
• 136 γραμμάρια κοκαΐνης, μοιρασμένα σε τρία δέματα
• Μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
• Ζυγαριά ακριβείας και
• Κυνηγετική καραμπίνα, που είχε αφαιρεθεί από ιδιώτη στην περιοχή της Θέρμης, τον Οκτώβριο του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αύλειο χώρο της μονοκατοικίας εντοπίστηκε ζυγαριά ακριβείας και μία μπάλα, στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν 27 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 13 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *