Σε βίντεο που ανάρτησε στα social media, o  Μπρους Σπρίνγκστιν δηλώνει ανοιχτά την στήριξη του στη Κάμαλα Χάρις, χαρακτηρίζοντας τον αντίπαλο της, Ντόναλντ Τραμπ, ως τον πιο επικίνδυνο υποψήφιο.

Φυσικά το βίντεο αυτό προκάλεσε σάλο τις τελευταίες ώρες αφού ο γνωστός καλλιτέχνης μέσα σε τρία λεπτά χαρακτήρισε τις φετινές προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, «από πιο σημαντικές στην ιστορία». Ο ίδιος επιτέθηκε στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο και πρώην πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ δήλωσε ότι στηρίζει τους Δημοκρατικούς, Κάμαλα Χάρις και Τιμ Γουόλς.

«Έχω μόνο μια ψήφο και είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα που έχω»

«Η περιφρόνησή του για την ιερότητα του συντάγματός μας, την ιερότητα της δημοκρατίας, την ιερότητα του κράτους δικαίου και την ιερότητα της ειρηνικής μεταβίβασης της εξουσίας θα πρέπει να τον αποκλείσουν από το να γίνει ξανά πρόεδρός μας» ακούγεται να λέει για τον Τραμπ ο Μπρους Σπρίνγκστιν.

«Κάθε ένας από εσάς βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και σέβομαι τις επιλογές σας. Αλλά όπως κι εσείς, έτσι κι εγώ έχω μόνο μια ψήφο. Και είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα που έχω. Γι’ αυτό και στις 5 Νοεμβρίου θα στηρίξω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς» καταλήγει στο βίντεό του ο τραγουδιστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρους Σπρίνγκστιν έχει επί μακρόν στηρίξει τους Δημοκρατικούς καθώς είχε στηρίξει διαδοχικά Τζον Κέρι, Μπαράκ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον και Τζο Μπάιντεν.

Δείτε το βίντεο





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *