Ο Φάνης Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Φοίτησε στο Μαράσλειο Πειραματικό και αποφοίτησε από το Νυχτερινό Λύκειο Βύρωνα. Η κύρια ενασχόληση του μέχρι το τέλος του σχολείου ήταν το ποδόσφαιρο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2024) και εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στον Δήμο Λάρισας όπου ζει.

Τον Ιούλιο του 2008 ο δεκαεννιάχρονος Φάνης, με μόνο εμπόδιο στις προοπτικές επαγγελματικής ποδοσφαιρικής καριέρας τους νεανικούς πειραματισμούς του, εκσφενδονίστηκε από το πίσω κάθισμα μιας μηχανής στην Πάρο όπου έκανε διακοπές με την παρέα του, σε ένα κόσμο όπου τίποτε δεν είναι πλέον αυτονόητο. Σε μια στιγμή ο Φάνης Παπαδημητρίου έγινε άτομο με αναπηρία και έπρεπε να δει τη ζωή με άλλες προϋποθέσεις.

Όπως και το αμαξίδιο, ο λόγος είναι άλλο ένα όχημα που ο Φάνης έμαθε να χρησιμοποιεί για να προχωρήσει σε αυτή την συγκινητική αυτοβιογραφία όπου το ψυχικό σθένος μένει άσβεστο όταν βρέχει τουλούμια από παντού και το ζητούμενο είναι να κρατάς πάντα “Ψηλά το Κεφάλι/ Kopf Hoch”.

Ρεπορτάζ Μ. ΜΑυρογιάννη





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *