Ο Γιακούμπ Μπράμπετς εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και η επιστροφή του δημιουργεί έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει ανοίξει, ακόμα, τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ οι επιλογές του στο κέντρο της άμυνας αποτελούν, ίσως, το πιο μεγάλο ερωτηματικό.

Οι Βέλεθ και Φαμπιάνο τα πήγαν εξαιρετικά στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καλλιθέα. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται, ότι η παραμονή του πρώτου στο βασικό σχήμα συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα διεκδικήσουν τη θέση του παρτενέρ του.

Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ό,τι αφορά την κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου ο Μορόν, που εξέτισε την ποινή του, θα πάρει τη θέση του Σαμόρα.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *