Οι συγγενείς των θυμάτων και οι επιζήσαντες από την τραγωδία των Τεμπών, κάνουν κάλεσμα στη συγκέντρωση Μνήμης και Δικαιοσύνης, στις 28 Φεβρουαρίου, για την συμπλήρωση 2 ετών από το πολύνεκρο δυστύχημα.
Στην ανακοίνωσή τους γράφουν τα εξής:
«Αγαπητοί συμπολίτες,
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στις 28 Φεβρουαρίου 2025, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την αδιανόητη τραγωδία που σημάδεψε τις ζωές μας. Δύο χρόνια από τη μέρα που χάσαμε αγαπημένους ανθρώπους στα Τέμπη. Δεν ξεχνάμε. Δε σιωπούμε.
Σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως πάντα, με τη ψυχή και την παρουσία σας. Να ενώσουμε τις φωνές μας για να τιμήσουμε τη μνήμη των θυμάτων και να απαιτήσουμε δικαιοσύνη. Τα λόγια δεν αρκούν πια.
Ήρθε η ώρα για δράση, για αλλαγή, για ένα μέλλον όπου καμία οικογένεια δεν θα ζήσει ξανά τέτοιο πόνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
• Αθήνα: Πλατεία Συντάγματος, ώρα 11:00 π.μ.
• Θεσσαλονίκη: Άγαλμα Βενιζέλου, ώρα 11:00 π.μ.
«Δεν έχω οξυγόνο» – μια φράση που θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές μας, όπως και η υπόσχεσή μας να μη σταματήσουμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ελάτε μαζί μας, γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξή σας. Είστε η δύναμή μας στον αγώνα αυτόν.
Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023