Δύο ιατροδικαστές θα αναζητήσουν τις συνθήκες θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, μία διαδικασία όμως που παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, καθώς η σορός που εντοπίστηκε χθες στην περιοχή της Πέρα Χώρας Τυρνάβου, φέρει πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη νεκροψία που διενήργησαν οι ιατροδικαστές στο σημείο πού βρέθηκε το άψυχο σώμα του 39χρονου, δεν διαπιστώνονται σημάδια εγκληματικής ενέργειας, ενώ και από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. δεν διαπιστώθηκαν σε πρώτη φάση ίχνη που να προδίδουν κάτι τέτοιο, κηλίδες αίματος στις πέτρες κ.λπ., ούτε σημάδια μεταφοράς της σορού εκεί. Έτσι, με ακρίβεια η νεκροτομή και οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο που απαιτεί απαντήσεις. Σύμφωνα με τον ερευνητή της οικογένειας, Γιώργο Τσούκαλη, ο οποίος μίλησε στη «Ζούγκλα», οι βασικές απορίες συνοψίζονται στις εξής:

1) Ο Βασίλης έφυγε στις 17.10 από το σπίτι του. Μέχρι τις 20.00 τουλάχιστον, βρισκόταν στο κηποθέατρο όπου τον συνάντησε ζευγάρι που από τις πρώτες ημέρες έδωσε σχετική μαρτυρία, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από άλλους περιπατητές. Η διαδρομή από το κηποθέατρο μέχρι το σημείο που βρέθηκε ο Βασίλης είναι περίπου 16 χιλιόμετρα, με δύσβατα σημεία. Που σημαίνει ότι ήθελε περίπου 4 ώρες για να φτάσει εκεί. Ο 39χρονος δεν είχε την φυσική κατάσταση και δεν συνήθιζε να κάνει τέτοιες διαδρομές, σε δύσβατα μάλιστα σημεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Πως κατάφερε να διανύσει 16 χιλιόμετρα από το σπίτι στην Λάρισα μέχρι το Τύρναβο, χωρίς να τον «πιάσει» κάποια κάμερα;

3) Αν υποθέσουμε ότι πήγε μόνος του σε αυτό το σημείο, πέρασε από διάφορα μαντριά που υπήρχαν σκυλιά. Πώς πέρασε από εκεί;

4) Το σημείο όπου βρέθηκε είναι σημείο κυνηγών. Πώς δεν τον είδε τις προηγούμενες ημέρες κάποιος κυνηγός;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

5) Ο κτηνοτρόφος ο οποίος τον εντόπισε, δήλωσε ότι τα σκυλιά γαύγιζαν τις τελευταίες πέντε ημέρες. Γιατί δεν γαύγιζαν τις προηγούμενες 45 ημέρες;

Ακούστε τα όσα είπε στη «Ζούγκλα» ο κ. Τσούκαλης:

 

Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Τραγική φιγούρα η μητέρα του που βρέθηκε στο σημείο για την πρώτη αναγνώριση. Η κάμερα κατέγραψε την τραγική στιγμή κατά την οποία η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Λάρισας, Σοφία Καλογήρου, κάνει τον σταυρό της αντικρίζοντας το νεκρό παιδί της που βρέθηκε στον Τύρναβο.

Η ίδια σε ανάρτησή της εχθές το βράδυ, υπονόησε ότι ο θάνατος του γιού της είναι προϊόν εγκλήματος και η μεταφορά της σορού του έγινε από άλλους στο σημείο όπου εντοπίστηκε.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε.
Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ.
Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας , άραγε τί τέλος θα έχετε;»

Σε ανάρτηση στο Facebook όμως έκανε και ο θείος του, αναφέρει: 

«Καλήν αντάμωση ανιψιέ μου, καλέ. Ο Κύριος δεν είναι άδικος. Όσα -μυαλά πονηρά και χέρια δόλια- σου στέρησαν, θα σου τα δώσει Εκείνος πολλαπλάσια.
Αιωνία σου η μνήμη».





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *