Η Αμαλία Κωστοπούλου και ο σύντροφός της, Jake Medwell ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά την πρόταση γάμου και το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε στην αγαπημένη του ο Αμερικανός επιχειρηματίας.

Τα χαρμόσυνα νέα έφτασαν διαδικτυακά και στην Ελλάδα, με την κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού να δημοσιεύει μια φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της στο Instagram και τους γονείς της να σχολιάζουν μέσα σε κλίμα ευτυχίας.

To πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου, ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γαμπρό του, τον οποίο χαρακτήρισε «ωραίο τύπο», ενώ εξομολογήθηκε ότι δάκρυσε όταν έμαθε ότι πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην κόρη του.

«Δε θα έλεγα ποτέ, όπως κάποιοι άλλοι, ότι είναι υπερήφανοι για έναν γάμο. Περηφάνια ήταν για εμένα ότι σπούδασαν, ότι έκαναν καλές δουλειές, η Αμαλία είναι σε μία εταιρία που ασχολείται με την τεχνητή νοημοσύνη, πάει φοβερά καλά, για το άλλο είμαι χαρούμενος.

Ο γαμπρός είναι ωραίος τύπος, θα μπορούσε να είναι γιος μου. Του αρέσουν τα ταξίδια, η περιπέτεια, κάθε καλοκαίρι ήταν στην Ελλάδα», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Κουφάθηκα που ήρθε να ζητήσει το χέρι της από εμένα και τη μητέρα της. Το εκτίμησα τόσο πολύ, με έπιασαν και τύψεις που δεν το είχα κάνει εγώ. Έστειλε ένα μήνυμα και σε εμένα και στη μητέρα της, ότι θα έρθει στην Αθήνα και να μην το πούμε στην Αμαλία. Καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται.

Έκανε 16 ώρες ταξίδι. Με ρώτησε: συμφωνείς να… (επισημοποιήσω τη σχέση μου με την κόρη σου;) Εγώ εκεί συγκινήθηκα με την ανδρική του προσέγγιση. Αυτό το παλιακό που είναι μοντέρνο… Συγκινήθηκα πολύ. Δεν έβαλα τα κλάματα, ψιλοδάκρυσα. Οι γάμοι είναι γυναικεία θέματα πιο πολύ», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για το πότε θα παντρευτούν και πού, ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν ρωτάει και δεν ξέρει. «Ελπίζω να με καλέσουν» είπε με χιούμορ.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *