Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου δίνοντας τη δική του μάχη για τη ζωή του.

Ο Αλέξης Κούγιας, όπως είναι γνωστό, εδώ και τρία περίπου χρόνια είχε διαγνωστεί με καρκίνο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα υπήρξε μια ραγδαία επιδείνωση στην υγεία του, με τους γιατρούς να κρατούν μια επιφυλακτική στάση σε σχέση με την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο Απόστολος Λύτρας, επίσης ποινικολόγος, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Αλέξη Κούγια, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Happy Day”, αποκάλυψε πως η τελευταία τους επικοινωνία ήταν πριν 15 ημέρες.

«Έχω εμπιστοσύνη στον Αλέξη. Είναι δυνατός άνθρωπος. Είναι παλικάρι. Νομίζω ότι έχει ξεπεράσει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή του. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή τη δυσκολία.

Μίλησα μαζί του πριν από 15 μέρες και από εκεί και έπειτα έχω και μια επικοινωνία μέσω κάποιων μηνυμάτων με τον γιο του. Μακάρι να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας για τον Αλέξη Κούγια



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *