Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα στη γέφυρα της Νέας Δημητριάδας, προκαλώντας κινητοποίηση των Αρχών, σύμφωνα με το THE NEWSPAPER, Ένα σκούρο μπλε Ford Fiesta, που κινούνταν από την οδό Αναλήψεως προς τη Νέα Δημητριάδα, αμέσως μόλις πέρασε τη διασταύρωση με την οδό Φιλλιπίδη, συνέχισε ευθεία, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην κοίτη του ποταμού, πέφτοντας από μεγάλο ύψος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός σε κατάσταση μέθης

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας περίπου 50 ετών, παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο μετά την πτώση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης. Παρότι δεν είχε εγκλωβιστεί στο όχημα, δεν ήταν δυνατή η μεταφορά του με τα χέρια, γεγονός που οδήγησε στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιχείρηση διάσωσης

Οι πυροσβέστες, σε συνεργασία με διασώστες του ΕΚΑΒ, κατάφεραν να μεταφέρουν τον οδηγό μέσω της ράμπας που βρίσκεται στην οδό Ροστώβ.

Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, χωρίς να έχει αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος

Οι Αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η κατανάλωση αλκοόλ έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Ευτυχώς, από την πτώση δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές.

Η Τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό.

 



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *