Οι διαιτητές αντιμετωπίζουν επικίνδυνες καταστάσεις, στις γαλλικές διοργανώσεις τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα στη Ligue 1, με πιο πρόσφατη να είναι η βεβήλωση του αυτοκινήτου του Ζερεμί Στίνα.

Με αφορμή λοιπόν τα πρόσφατα γεγονότα, η Ένωση διαιτητών της Γαλλίας ξεκαθάρισε ότι τα μέλη της θα αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο, εάν κρίνουν ότι κινδυνεύουν, ενώ τόνισε ότι κάποιοι διαιτητές έχουν προχωρήσει ήδη σε μηνύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης διαιτητών

«Σε περίπτωση νέας παραβίασης του ιδιωτικού τους χώρου, που θέτει σε κίνδυνο αυτούς ή τις οικογένειές τους, οι διαιτητές θα ασκήσουν το δικαίωμά τους να αποχωρήσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση από μέρους της Ένωσης!

Χθες (28/2), αντιπρόσωπος της Ένωσης των διαιτητών συναντήθηκε με την υπουργό Αθλητιμού της χώρας, Μαρί Μπαρσάκ, ώστε να περιγράψει τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *