Η Ελένη Καστάνη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την αθηναϊκή επιστροφή για την θεατρική παράσταση «Έκτο πάτωμα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύντομη εμπειρία της στην πρωινή ζώνη όσο και στην πληγή που της έχει αφήσει μέχρι σήμερα ένα ψέμα που ειπώθηκε στο παρελθόν για εκείνη.

Αρχικά, η Ελένη Καστάνη είπε: «Η συμμετοχή μου στο Breakfast@Star ήταν μια ωραία εμπειρία που πραγματικά, επειδή ήμουν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, μου έδωσε κέφι και χαρά. Επίσης, τους έλεγα ότι είμαι γουρλού και ναι, είμαι πάρα πολύ γουρλού. Τα νούμερα τώρα έχουν ανέβει πάρα πολύ, αλλά εγώ δεν ήμουν στην αρχή; Μπορεί να μην είμαι τώρα αλλά μπήκα στην αρχή και έδωσα και εγώ την δύναμή μου, την θετική μου ενέργεια».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω ότι η πρώτη πρόταση που μου έγινε ήταν τόσο παλιά. Υπήρχε μια σπουδαία κυρία, η οποία ήταν η πρώτη που μου έκανε πρόταση να κάνω gossip στην τηλεόραση πριν από πάρα πολλά χρόνια όταν η Ελένη Μενεγάκη θα έβγαινε τότε στον ΑΝΤ1 και στο πρωινό. Και εγώ αρνήθηκα γιατί το σκέφτηκα και είπα “τι δουλειά έχω εγώ τώρα να πάω να λέω για συναδέλφους μου, καλλιτέχνες άλλους και αυτά” και δεν πήγα ποτέ».

Ακόμη, η Ελένη Καστάνη ρωτήθηκε: «Πως τα πάτε γενικά με τις κουτσομπόλες;» και η ίδια απάντησε: «Πέραν μιας περίπτωσης από ένα χοντρό ψέμα που έχει ειπωθεί για μένα, δεν έχω παράπονο από κανέναν. Δεν ήταν από δημοσιογράφους, ήταν από άσχετους. Ο χρόνος όμως έδειξε ποιος παραμένει στη δουλειά, ποιος είναι συνεργάσιμος».

Τέλος, η Ελένη Καστάνη κατέληξε: «Ήταν ένα ψέμα επάνω στη δουλειά και με πλήγωσε πάρα πολύ γιατί ήρθε σε μια πολύ συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου και πιστεύω ότι ακόμα έχει επιπτώσεις επάνω μου. Κάποιοι μπορεί να το πίστεψαν γιατί είμαστε έναΣ τόσο ανταγωνιστικός χώρος, που δυστυχώς είναι πολύ σκληρή η δουλειά μας».



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *