Η πορεία υπεράσπισης του τίτλου για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Λος Κάμπος σταμάτησε στα ημιτελικά και στην ήττα από τον Κάσπερ Ρουντ με 6-4, 7-6(4).

Αυτό το γεγονός όμως δεν πτοεί τον Έλληνα τενίστα, που συνεχίζει τους αγώνες του στο Μεξικό και από το Λος Κάμπος θα βρεθεί στο Ακαπούλκο.

 Εκεί θα αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά που ξεκινά την Δευτέρα (26/2).

«Η πρόοδος έρχεται μέσα από τις κινήσεις μας. Κρατάω μόνο τα θετικά από το Λος Κάμπος, και τώρα ανυπομονώ για το Ακαπούλκο».

Στο ίδιο τουρνουά θα βρεθούν επίσης οι Ζβέρεφ (σ.σ αποκλείστηκε στα ημιτελικά τους Λος Κάμπος από τον Τζόρνταν Τόμπσον), Ρούνε, Φριτζ, Ρουντ, Τιάφο, Σέλτον και Οζέρ-Αλιασίμ, όπως και ο κάτοχος του τίτλου, Άλεξ ντε Μινόρ.

Χάνει μια θέση ο Τσιτσιπάς

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα από τον Κάσπερ Ρουντ στους «4» του Λος Κάμπος, θα χάσει μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της ATP. Από το Νο.11 που ήταν αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί στο Νο. 12 την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα ανανεωθεί η παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς βγήκε εκτός κορυφαίας δεκάδας για πρώτη φορά μετά το 2019. Στο Λος Κάμπος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον τον τίτλο του και να επιστρέψει στο top-10 αλλά δεν τα κατάφερε.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *