Μια σπάνια εμφάνιση με τον πρωτότοκο γιο του, Homer Gere, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Carey Lowell έκανε ο Richard Gere στο Φεστιβάλ των Καννών.

Χαμογελαστός, o 24χρονος Homer περπάτησε το κόκκινο χαλί στο πλευρό του πατέρα του με μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν σε μία εμφάνιση με αέρα old Hollywood και μία γοητεία σημερινή.

Αν και η ομοιότητα με τον πατέρα του δεν είναι ολοφάνερη, μπορεί κανείς να διακρίνει τη γοητεία και των δύο.

Με το όνομά του να έχει ελληνική ταυτότητα, ο 24χρονος Όμηρος αποτελεί καρπό του μεγάλου έρωτα του πατέρα του, Richard Gere, με τον μοντέλο Carey Lowell – οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2002, αλλά χώρισαν οριστικά το 2013, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Με τον ίδιο να επιλέγει – τουλάχιστον προς το παρόν – να ζει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λίγα είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την καθημερινότητα του 24χρονου Homer.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, το 2002, ο Richard Gere είχε αποκαλέσει τον Homer «χαρά της ζωής μου», προσθέτοντας ότι «αγαπάει τη μουσική, τρέχει πάρα πολύ γρήγορα και είναι πολύ έξυπνος και πολύ αστείος».

Είχε πει επίσης ότι οι κινηματογραφικές επιλογές υπαγορεύονταν σε μεγάλο βαθμό από την παρουσία του Homer στη ζωή του: «Προσπαθώ να μην περνάω πολύ χρόνο μακριά του. Όποτε πρέπει να λείψω για καιρό του μιλάω και αν υπάρχει πρόβλημα, δεν αναλαμβάνω μια δουλειά».

Ο Homer Gere τελείωσε σπουδές Ψυχολογίας και Εικαστικών Τεχνών. Μάλιστα έχει αρχίσει να ακολουθεί τα βήματά του στον κινηματογράφο.

 

«Ξαφνικά άρχισε να τον ενδιαφέρει και φαίνεται να το απολαμβάνει. Γράφει και σκηνοθετεί ταινιάκια, οπότε τώρα έχουμε αυτό το κοινό», είχε αποκαλύψει ο Richard Gere.

 

 





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *