Πίσω από τα χαμόγελα, τις σέλφι και το γαϊτανάκι των παραγόντων που τρέχουν πίσω από τους Ολυμπιονίκες για να κλέψουν λάμψη από τη δόξα τους, κρύβεται μια πικρή όσο και διαχρονική αλήθεια.

Αυτή η αλήθεια φάνηκε ολόγυμνη στη Λέσβο όταν τέσσερα παιδιά που κατέκτησαν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, έβγαλαν στην ομιλία τους, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά την λαμπρή υποδοχή τους στο νησί, όλη την πίκρα που τα πνίγει σχετικά με την συμπεριφορά των θεσμών, των Αρχών και των αθλητικών παραγόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκάλυψαν για άλλη μια φορά αυτά τα παιδιά πως ενώ το κράτος και οι Αρχές δεν βοηθούν σε τίποτα, όταν φτάσει η ώρα των μεταλλίων τότε αυτοί οι καρεκλοκένταυροι τρέχουν να στηθούν για μια φωτογραφία, δίπλα από τα λαμπερά πρόσωπα των πρωταθλητών μας.

Αυτή την πραγματικότητα εντόπισε ο συνάδελφος Γιάννης Συνάνης ο οποίος περιγράφει το τι συνέβη στη Λέσβο κατά τη διάρκεια της υποδοχής των Ολυμπιονικών με ανάρτησή του στο lesvosnews.gr.

Ποιος γνωρίζει όμως ότι το σκαφάκι με το οποίο προπονείται η Μηλένα Κοντού το αγόρασαν Λέσβιοι ιδιώτες αντί για την Ομοσπονδία της Κωπηλασίας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος γνωρίζει ότι ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης ο οποίος έχει προσφέρει εδώ και δεκαετίες τεράστιες επιτυχίες στον αθλητισμό δεν επιχορηγείται εδώ και πολλά χρόνια ούτε για μισό ευρώ γιατί έχει ένα “τεράστιο χρέος” που είναι γύρω στις 40.000 (σαράντα χιλιάδες) ευρώ προς το Ελληνικό Δημόσιο;

Ποιος γνωρίζει ότι από τον Δήμο Μυτιλήνη ο οποίος διοργάνωσε αλήθεια μία εκπληκτική υποδοχή στις δύο Ολυμπιονίκες μας, δεν υπήρξε ούτε ένας παράγοντας ο οποίος να σκέφτηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη για να προσφέρει ένα γεύμα σε αυτά τα κορίτσια που δοξάζουν το νησί;

Τελικά είναι η μητέρα της πρωταθλήτριας Μιλένας Κοντού που πλήρωσε τα έξοδα για το γεύμα. Κατά τα άλλα, οι παράγοντες και οι παραγοντίσκοι και οι αποκαλούμενοι δημοτικοί άρχοντες έκαναν πως δεν έβλεπαν, πως δεν άκουσαν και πως δεν είδαν.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο lesvosnews.gr από τον Γιάννη Συνάνη:

H είδηση όπως δημοσιεύτηκε στο lesvosnews.gr



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *