Ο Τιάγκο Νους ήρθε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στον ΟΦΗ ως δανεικός από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και δείχνει πως η ομάδα της Κρήτης βρήκε… λαχείο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στην «viber community» της ομάδας και τόνισε πως ο στόχος του ίδιου είναι να βγει Ευρώπη με τους Κρητικούς.

«Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και αν είναι δυνατόν να παίξουμε του χρόνου σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νους:

«Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και αν είναι δυνατόν να προκριθούμε και σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού του χρόνου η ομάδα κλείνει 100 χρόνια ζωής και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευτυχώς τα κατάφερα και σκόραρα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους, αυτό δεν έγινε από μένα μόνο αλλά χάρις στους συμπαίκτες μου.

Το Ηράκλειο είναι καταπληκτικό. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ένα τόσο όμορφο μέρος, το Ηράκλειο είναι πανέμορφη πόλη, η ομάδα πολύ οργανωμένη και η αλήθεια είναι πως δεν έχω λόγια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό τόνισε: «Ευτυχώς τα κατάφερα και σκόραρα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους, αυτό δεν έγινε από μένα μόνο αλλά χάρις στους συμπαίκτες μου. Είναι η ασίστ του Μάρκο (σημ. Μπάκιτς) αλλά και αυτή που μου δίνει ο Γιάννης (σημ. Χριστόπουλος)».





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *