Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, έκανε δηλώσεις ενόψει του μεγάλου κυριακάτικου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ (29/9, 20:30).

Ο Έλληνας τεχνικός, αναφέρθηκε στην ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας του μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες και θεωρεί πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι οδηγός και για την προσεχή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος

Για την ψυχολογική ώθηση που έδωσαν στην ομάδα του οι διαδοχικές νίκες: «Πράγματι ήταν πολύ σημαντικές νίκες και οι δύο. Αντιδράσαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και σε παιχνίδια σαν αυτό με τον Εθνικό το πρώτο που κοιτάζεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι να γίνει η δουλειά…Τα αφήσαμε πίσω αυτά τα δύο αποτελέσματα και ετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι, που είναι καθαρά θέμα ημέρας για κάθε ομάδα, διάθεσης και θέλησης για τη νίκη. Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Κάθε ομάδα θα βάλει τα στοιχεία που έχει για να μπορέσει να κάνει το δικό της παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα όσον αφορά το μυαλό και τη νοοτροπία μας. Στόχος μας είναι η νίκη κι αυτή πάμε να διεκδικήσουμε».

Για το αν η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό είναι οδηγός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ναι, είναι οδηγός αυτό το ματς για εμάς. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, με διάρκεια στην καλή μας απόδοση σε εκείνη την αναμέτρηση, οπότε δεν μπορεί να μην είναι οδηγός μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια εικόνα που θέλουμε να διατηρήσουμε και να την εξελίξουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

Για Νταρίντα και Κουάισον: «Έχουμε και καινούργια παιδιά σε ό,τι αφορά στο επιθετικό μας κομμάτι, που μας προσδίδουν βοήθειες. Χρειαζόμαστε κι άλλα πράγματα, γιατί έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, είναι η αλήθεια. Ο Κουάσον είναι πολύ καλός παίκτης. Θέλει το χρόνο του, αλλά πάντα ένας καλός ποδοσφαιριστής φέρνει ανταγωνισμό στην ομάδα. Οπότε, αυτό θα είναι προς όφελός μας».





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *