Συνελήφθη χθες μέσα στο σπίτι του ο άνδρας που σκότωνε αδέσποτα -σκυλιά και γάτες- κατά συρροή στον Βόλο.

Πρόκειται για έναν άνδρας 31 ετών που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για κλοπές και κατοχή μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών. Αναγνωρίστηκε στο βιντεοληπτικό υλικό που είχε στα χέρια της η αστυνομία, από ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά το μαχαίρωμα της γάτας, μικροποσότητα χασίς και ένα μαχαίρι.

Σήμερα Πέμπτη, αν και είναι αργία για την δικαιοσύνη, θα παρουσιαστεί στο Αυτόφωρο για τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και του μαχαιριού. Λόγω της αργίας, αναμένεται να αποφασιστεί άμεσα η προφυλάκισή του, ώστε την Παρασκευή να παρουσιαστεί στον Ανακριτή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Ο ίδιος κρατείται από την Ασφάλεια και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «δεν έκανα όσα λέει ο Ευαγγελάτος, είμαι ένοχος μόνο για τα αντικείμενα που βρήκατε», δηλαδή το μαχαίρι και τα ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σύγχυσης. Πιστεύεται, ότι είναι το ίδιο άτομο που μαχαίρωσε σκύλο στην οδό Σπυρίδη, αν και δεν υπάρχει βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό και θα απαιτηθούν μαρτυρίες. Μέχρι τώρα, έχουν υποβληθεί πέντε επίσημες καταγγελίες στην αστυνομία για επιθέσεις με μαχαίρι σε ζώα, κυρίως γάτες.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *