Τα minimal looks εκπροσωπούν την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητούν οι γυναίκες όταν θέλουν να φορέσουν κάτι άνετο και κομψό, να κάνουν ένα διάλειμμα από bold επιλογές ή να ντυθούν γρήγορα και χωρίς πολλή σκέψη.

Με τη μετάβαση στο φθινόπωρο, που το ντύσιμο γίνεται υβριδικό καθώς μοιράζεται ανάμεσα σε καλοκαιρινά και χειμερινά κομμάτια, ένα φρεσκάρισμα σε ιδέες για minimal looks μοιάζει αναγκαία.

Με βάση τα staples της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας και τα OOTD των fashionistas στο Instagram, μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε κομψά outfits με λιτό και κομψό χαρακτήρα. Το λευκό πουκάμισο φορεμένο μ’ ένα τζιν παντελόνι αποτελεί το αποκορύφωμα της κομψής casual κομψότητας, ενώ ένα διαχρονικό total black σύνολο δεν χάνει ποτέ.

Το γκρι χρώμα αναλαμβάνει να αναβιώσει το mood της εποχής στο ντύσιμό σας κι ένα γκρι κοστούμι γίνεται η πρόταση για τα looks του γραφείου, ενώ αν θέλετε να βάλετε στο παιχνίδι και τις επίκαιρες τάσεις μπορείτε να επιλέξετε ένα κοστούμι με βερμούδα αντί για μακρύ παντελόνι.

Μην ξεχνάτε και τον πολύ εύκολο συνδυασμό denim on denim που δεν απαιτεί χρόνο για ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Δείτε τι φορούν αυτό το διάστημα οι fashionistas και κρατήστε σημειώσεις.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *