Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τηλεφωνική παρέμβαση στη Φαίη Σκορδά απάντησε στα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου, κατά της κυβέρνησης και της τραγωδίας των Τεμπών.

«Είναι άλλο να ακούω για απόψεις, άλλα για συκοφαντίες. Ο κύριος Λαζόπουλος στην εκπομπή του με κατηγόρησε. Είπε μάλιστα μετά από έρευνα που έκανε ότι το 2023, εγώ ως ενορχηστρωτής της συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών, έδωσα εντολή στον Εφέτη Ανακριτή να καταστρέψει τα φιαλίδια του αίματος στα νοσοκομεία», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το 2023 εγώ δεν ήμουν Υπουργός Υγείας. Ήμουν Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Αυτομάτως καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτή η πεντάλεπτη αναφορά στην εκπομπή του εναντίον μου είναι ψευδής και συκοφαντική.

Λυπούμαι δε, που το μεγάλο μέρος στο ακροατήριο φώναζε “πες τα Λάκη”, χωρίς να αντιλαμβάνονται το μέγεθος του ψεύδους», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας.

«Επειδή άκουσα τον κ. Μικρούτσικο να του λέει μπράβο, κάνει λάθος ο κ. Μικρούτσικος. Ο κ. Λαζόπουλος είχε την πιο μεγάλη σε τηλεθέαση εκπομπή την περίοδο 2010-15, η εκπομπή που κατά βάση έφερε και τον Τσίπρα στην εξουσία και πρώτη φορά την Αριστερά.

Τότε έγινε μεταξύ άλλων, η τραγωδία της Μαρφίν. Κοιτάξτε το βίντεο με την έγκυο γυναίκα που κάηκε ζωντανή σε ένα μπαλκόνι. Ούτε αυτή η κυρία είχε οξυγόνο.

Μπορεί να μας πει ο κ. Μικρούτσικος μια εκπομπή του Λαζόπουλου με τους γονείς αυτή της κοπέλας;», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *