Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show, το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαρτίου. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη ζωή του και την αγάπη του για τη μόδα.

Ξεκινώντας από τα νεανικά του χρόνια, ανέφερε πως οι εμφανίσεις του ήταν τόσο εκκεντρικές που συχνά γινόταν δέκτης έντονων αντιδράσεων.

«Μας έχουν ρίξει γιαούρτι, τούρτες, κέρματα, πετάγανε, κράζανε… Τα 80s ήταν σκληρά. Δεν με ένοιαζε τότε καθόλου. Δεν έδινα καμία σημασία γιατί όλες μου οι δουλειές έγινε άμα τη εμφανίσει», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλας και πρόσθεσε: «Δεν θα άλλαζα ούτε ένα δευτερόλεπτο από τη ζωή μου γιατί δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Ό,τι συνέβη, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Δεν υπάρχουν αρνητικά, υπάρχουν παθήματα».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο σχεδιαστής μίλησε για τους εθισμούς του στο αλκοόλ και στις ουσίες, οι οποίες τον οδήγησαν σε ακραίες καταστάσεις, όταν

«Υπήρχαν όλα αυτά στη ζωή μου κάποια περίοδο που έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα της χαμηλής αυτοεκτίμησης και του φόβου για τη ζωή γενικότερα», είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

Περιγράφοντας το πιο έντονο σκηνικό της ζωής του: «Όταν με συνέλαβαν στα 25 για χρήση ναρκωτικών, πήδηξα στο κενό. Έγραψαν οι εφημερίδες, πρώτη είδηση. Ήταν 15 Φεβρουαρίου, είχα συλληφθεί. Τώρα περιγράφω τη ζωή μου σαν να μιλάω για κάποιον άλλο. Αφού επέζησα, χτιζόταν σιγά σιγά ο συναισθηματικός μου πάτος. Φαινομενικά ήταν όλα καλά στη ζωή μου. Και μετά το πήδημα συνέχιζα να πίνω. Δεν άντεχε η ψυχή μου. Όταν έφτασε στον πάτο το βαρέλι, μου πρότεινε μια φίλη να πάω σε μια ομάδα απεξάρτησης, πήγα και ξαναγεννήθηκα», παραδέχτηκε ο Βασίλης Ζούλιας.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *