Τραγικό θάνατο βρήκε μια 70χρονη γυναίκα στην Πηγή του νομού Τρικάλων, καθώς απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε στην οικία της, περίπου στις 9:00 το βράδυ της Τρίτης (11/3), κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.
Η άτυχη γυναίκα, ζούσε μόνη της εδώ και δύο χρόνια, αντιμετωπίζοντας κινητικά προβλήματα. Προφανώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την όλη κατάσταση μετά την εκδήλωση της φωτιάς, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροσβέστες που μπήκαν στο καμένο σπίτι βρήκαν την άτυχη γυναίκα πίσω από την εξώπορτα της οικίας της, γεγονός που υποδηλώνει ότι κατέβαλλε προσπάθεια διαφυγής, κάτι που δεν έγινε κατορθωτό, βρίσκοντας έτσι τραγικό τέλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η φωτιά έγινε αντιληπτή από τους περίοικους, που κατέφθασαν στο σημείο, μετά από τις δύο δυνατές εκρήξεις που ακούστηκαν προηγουμένως από το σημείο. Ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, που αν και έφθασε έγκαιρα στο συμβάν δεν πρόλαβε την ολοσχερή καταστροφή της οικίας. Ωστόσο οι πυροσβέστες δεν άφησαν την φωτιά να επεκταθεί σε όμορες οικίες, πολύ χειρότερα δε στην δεξαμενή υγραερίου, το οποίο χρησιμοποιούσε η 70χρονη ως μορφή θέρμανσης.
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε κατοικία στην περιοχή Πηγή Τρικάλων. Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 11, 2025
Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της ΠΥ Τρικάλων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πηγή: pylinews.gr